Autodijagnostika

Auto In

Skoro svako vozilo danas ima ugrađen neki elektronski sistem koji zahtijeva dijagnostičko pronalaženje greške ili kvara na automobilu. Prilikom nastanka kvara sistem elektronski pamti informaciju kao grešku, i povezivanjem vašeg automobila na dijagnostički uređaj, naš serviser ce imati tačnu informaciju o kvaru.

dijagnostikatexa dijagnostika

Ovaj uređaj omogućava čitanje memorijskih grešaka i osnovna podešavanja na sistemima za ubrizgavanje i paljenje kod svih bezninskih i dizel motora, instrument tablama, klima uredjajima, automatskim tip tronic menjačima, ABS sistemu, vazdusnim jastucima i ostalim elektronskim uređajima.

 

Omogućene su i druge funkcije kao što su adaptacija novih dijelova (instrument table, imobilajzera, ključeva…), resetovanje servisnih intervala.

U mogućnosti smo da vam ponudimo najsavremeniju auto dijagnostiku pomoću najnovijeg dijagnostičkog uredjaja TEXA Navigator Mobile koji je namenjen svim putničkim i komercijalnim vozilima. Za samo par minuta jednostavnom bluetooth vezom sa računarom na vašem automobilu možemo pronaći kvar ili grešku.