Automehanika

Auto In

Automehanika

Auto mehanikom se bavimo još od 2003. godine, ali smatramo da višegodišnje iskustvo ne predstavlja najbitniji faktor za uspješno bavljenje ovim poslom. U skladu sa razvojem auto industrije i čestu pojavu novih modela automobila, veliku pažnju posvećujemo ulaganju u tehničku opremljenost servisa i nadogradnju znanja naših zaposlenih.

Automehanika

Ipak, ono što možemo reći na osnovu iskustva, da je često za ispravnost vozila najbitnije REDOVNO održavanje. Pod tim podrazumijevamo:

  • zamjenu filtera i ulja, na preporučenoj kilometraži
  • redovnu provjeru kao i izmjenu tečnosti (antifriz, koč.tečnost, ulje u menjaču…)
  • provjera kočionog sistema (zamjena potrošenih disk pločica, kočionih obloga, kočionih diskova, kočionih cilindara, sajli ručne…)
  • veliki servis (zamjena remenja, španera i vodene pume) na određen broj pređenih km (prva zamjena od 90.000-120.000km, druga 60.000-90 000 km, u zavisnosti od modela automobila i preporuke proizvođača)
  • Čišćenje dizni, klapni, EGR ventila (čest uzrok loših performansi, slabije vuče, problema sa paljenjem, a najčešće posledica lošeg kvaliteta goriva na našem tržištu)
  • Zamjena seta kvačila (lamele, korpe i potisnog ležaja). Interval zamjene najčešće zavisi od samog vozača i individualnog načina vožnje.

Takođe radimo sve popravke vezane za motor i mjenjač.

Savremena, kompijuterska autodijagnostika je neizostavna u pronalaženju kvarova i grešaka u elektronskim sistemima, ali je njihovo odklanjanje posao našeg osoblja. Posebno smo ponosni na veliki broj riješenih “slučajeva” nestandardnih kvarova, kada smo na djelu pokazali spoj iskustva, znanja i moderne tehnologije.

Dobar auto je servisiran auto!

Na sve usluge i dijelove dajemo garanciju! Kontakt

Više vrsta mogućnosti plaćanja (keš, žiralno plaćanje, kartično plaćanje).