Zaštita vozila

Auto In

Zaštita vozila

Zeder

Autosigurnostni sistem Zeder ugrađujemo u sva putnička, dostavna i terenska vozila svih marki. Zeder montiramo već duži niz godina bez ikakvih reklamacija kupaca, što se tiče kvaliteta, funkcionalnosti i namjene proizvoda.

zeder_1

Kupcima Zedera garantujemo sve funkcije koje je vozilo imalo prije montaže u vozilo. Danas vozila posjeduju mnoge elektronske sisteme od ABS, ESP, AIRBAG, komandi na volanu, tempomata, memory paketa pa je neophodna stručna montaža u vozilo koje se štiti od krađe. Možemo se pohvaliti, da nismo imali nijedan slučaj krađe vozila, u koje je Zeder montiran od strane našeg autoservisa.

Zastupamo mišljenje, a koje potvrđujemo statistikom uglednih moto krugova i časopisa, te ličnim iskustvom, da je mehanička zaštita vozila vaš najbolji izbor.

Autosigurnosni sistemi budućnosti. Garancija doživotna.

 

 

 

 


MAXXLock


Firma MAXX LOCK potiče iz 1995. godine i prvenstveno je osnovana kao auto servis. S vremenom postaje veoma uspešna i poznata. Sa početkom 2000. godine auto servis dobija ponudu za saradnju sa firmom koja se bavi elektronskom zaštitom koja sprečava krađu automobila. Naredne dve godine pored mehaničkih delatnosti vršili smo i ugradnju elektronske zašite, međutim elektronska zaštita se pokazala kao jako slaba zaštita i lopovi su vrlo brzo uspeli da je savladaju. Osnivač firme Nenad Dugandžija došao je na ideju da bi samo mehanička zašita mogla da spreči lopove u krađi. Tako je 2006. godine nastala popularna mehanička zašita MAXX LOCK koja je prva i jedina rotirajuća brava u svetu. Od 2006. pa do danas ugrađena je u više hiljada automobila i nije zabeležen ni jedan slučaj krađe. Poslednje godine firma se bazira da plasira MAXX LOCK zaštitu širom sveta. Predan rad, tehnološka kompetencija, usredsređenost na klijente doveli su firmu u sam vrh domaćeg tržišta u području zaštite automobila od krađe.

Predstavljamo vam izgled MAXX LOCK brava