Način čišćenja

Auto In

Kada peremo automobil potrebno je pridržavati se nekih osnovnih pravila koja važe.Sa pranjem uvijek počinjemo na krovu vozila odozgo prema dolje, tako da površina koja je oprana ostaje čista. Pištolj za pranje koristimo u obliku slova Z tako da pomicanjem ruke sastavljamo poteze i ne preskačemo.

Kao prvo potrebno je prvo upotrijebiti prvi program pranja koji sadrži toplu vodu i šampon za dobru perivost površine što je ujedno i najbitnije jer je potrebno pripremiti vozilo.

U drugom programu koristimo četku sa aktivnom pjenom i toplom vodom.  Ako je vozilo zamašćeno i nije odavno prano potrebno ga je dobro iščetkati i pripremiti za treći program pranja.

Treći program služi  za ispiranje vozila sa vrućim voskom i osmoznom vodom.Ovaj program posebno preporučujemo ako ste prethodno koristili 1 i 2 program jer je površina pripremljena za nanošenje voska. Nanošenjem voska konzervirate vozilo a samim tim dajete mu dodatni sjaj, UV zaštitu a vaš ljubimac se sporije prlja jer sve nečistoće slijeću sa vozila a vosak ujedno popunjava mikro pore u laku i stvara potpuno glatku površinu.Brisanje vozila nije potrebno.

Četvrti program služi za ispiranje i sjajnu površinu vozila sa osmoznom vodom.  Brisanje vozila nije potrebno jer smo u procesu pranja koristili u potpunosti omekšanu i demineraliziranu vodu (bez kamenca i minerala).