Samouslužna Autopraonica

Auto In

Korištenjem naše autopraonice štedite svoj novac i vrijeme, jer kod nas nema bespotrebnog čekanja, kvalitet pranja je neuporedivo bolji, a cijenu pranja vašeg limenog ljubimca određujete sami birajući programe pranja koji vam stoje na raspolaganju.

Međunarodna istraživanja pokazuju da otprilike 60% vlasnika automobila sami peru svoje automobile.

Porast svijesti o zaštiti prirode i zakonski propisi prije ili kasnije će zaustaviti pranje automobila na privatnim i ostalim neuslovnim površinama. I ta će okolnost povećati interes za korištenje samoposlužnih autopraonica. Izgradnja samoposlužnih autopraonica u posljednje vrijeme ima veliki porast a još veći se očekuje u skoroj budućnosti.

Samoposlužne autopraonice prilagođene su u potpunosti potrebama i zahtjevima korisnika.

Samoposlužna autopraonica  sigurna je za okolinu i jednostavna je za korištenje .

Koristeći samoposlužnu autopraonicu korisnici mogu razviti svoj vlastiti sistem pranja. Svi programi su jednostavni za korištenje, laganim pritiskom na dugme : čišćenje izvana šamponom, ispiranje, topli vosak, sredstvo za sjaj i zadnje ali ne i manje važno unutrašnje čišćenje sa vakumskim usisivačem. Sve je dobro organizovano i prilagođeno potrebama i zahtjevima korisnika.U prilici smo da vam ponudimo četiri mjesta za pranje vozila i dva za unutrašnje čišćenje vozila, pa samim tim nema bespotrebnog čekanja, što je danas jedan od bitnijih razloga zašto koristiti naše usluge.

Bitna značajka tehnike samoposlužne autopraonice je u tome što je potpuno automatizirana i ljudski nadzor uglavnom nije potreban.

Samoposlužne autopraonice su projektovane za sva godišnja doba. Automatski antifrizni sistem i podno grijanje garantuju nesmetano korištenje i nesmetan rad zimi.

https://www.youtube.com/watch?v=kzJgF5LUmTE NIJE DOSTUPAN