Auto IN Servis u ponudi ima i novu uslugu: Satelitsko praćene vozila

AutoIN Servis je partner kompanije Satwork

U pitanju je renomirana firma lider na prostorima BiH Satwork d.o.o. Banja Luka.

Satwork je osnovan 2005. godine. Osnovna djelatnost je pružanje usluga satelitskog praćenja vozila. Specijalizovali smo se u oblasti kreiranja, razvijanja i pružanja usluga baziranih na GPS tehnologiji, kontinuirano radimo na razvoju usluga, izvještaja i aplikacija. Razvijamo domaće proizvode koji se u svakom trenutku mogu prilagoditi pojedinačnim zahtjevima klijenata. Pored GPS satelitskog praćenja, razvijamo i unapređujemo brojne integrisane usluge kao što su mjerenje nivoa i kontrola potrošnje goriva, aplikacija koja omogućava komunikaciju između vozača u vozilu i operatera u kancelariji, usluga praćenja i nadzora specifičnih vrijednih pošiljaka u transportu, berza transporta, aplikacija za pametne mobilne telefone, te brojne izvještaje i servise.

Satwork je tržišni lider u ovoj oblasti na području BiH. Stalno ulažemo u razvoj usluga što rezultira povećanjem broja zadovoljnih i lojalnih klijenata.

PREDNOSTI KORIŠTENJA SATWORK USLUGA

 • SMANJITE TROŠKOVE VOZNOG PARKA!

  Sve naše usluge su kreirane u cilju bolje kontrole aktivnosti voznog parka, pravovremenog raspolaganja informacijama i smanjenja troškova voznog parka. Omogućavamo Vam da znate gdje su vozila, da li se kreću i kojom brzinom, gdje se zaustavljaju i koliko traje zaustavljanje, stil vožnje, kolika je potrošnja goriva, prekoračenja brzine.

 • REALIZUJTE PLANOVE NA VRIJEME!

  Utvrdite raspored aktivnosti i rute za svako vozilo i pratite realizaciju. Korištenjem naših usluga i servisa možete planirati aktivnosti za svako vozilo i vozača i pratiti da li su planovi realizovani na vrijeme i po rasporedu.

 • PREĐITE NA VIŠI NIVO PRUŽANJA USLUGE!

  Budite pouzdan poslovan partner koji u svakom trenutku raspolaže sa informacijama o svom voznom parku. Omogućite svojim klijentima da prate robu koju vozite za njih. Unaprijedite svoje poslovanje savremenim alatima za logistiku.

 • KORISITE SAVREMENU TEHNOLOGIJU

  Da li se vaša vozila koriste efikasno, koriste li se namjenski u poslovne svrhe? Koristite savremena rješenja koja Vam daju sve potrebne informacije.

 

 
SATELITSKO PRAĆENJE VOZILA KONTROLA POTROŠNJE GORIVA KOMUNIKATORI & NAVIGACIJA OPTIMIZACIJA I RUTIRANJE
Prikaz vozila na mapi. Podaci dostupni u tabelama i grafikonima. Uvid u pravac i brzinu kretanja, prekoračenja brzine, da li se vozilo kreće dogovorenom rutom ili skreće sa te rute, da li se zaustavlja, koliko i gdje. Izvještaji su brzo dostupni i laki za korištenje. Uvid u parametre koji se iščitavaju sa kompjutera vozila: obrtaji, trenutna i prosječna potrošnja goriva itd. Pregled utakanja i istakanja goriva i u trenutnu količinu goriva u rezervoaru. Informacije dostupne u formi sms-a, grafikona i tabelarnih izvještaja. Neophodno ugraditi naprednije uređaje koji čitaju podatke sa kompjutera vozila ili senzore koji čitaju podatke direktno iz rezervoara goriva. Primanje i slanje tekstualnih poruka između operatera i vozača. Vozači mogu komunicirati i međusobno uz minimalne troškove. Potrebna je ugradnja PDA uređaja (komunikatora) u vozilo. Navigacija omogućava izbor odgovarajućih ruta i brzo pronalaženje željenog odredišta. Pomoć u izboru pravca kretanja, proračunu udaljenosti između dvije lokacije, te vremenu dolaska na odredište. Pronađite optimalnu putanju kretanja vozila. Izradite dnevni, sedmični ili mjesečni plan ruta. Po završetku perioda uporedite planirane i ostvarene rute.

 

LIVE PRAĆENJE

Kontrola u realnom vremenu

Brz pregled lokacija i statusa vozila

Mogućnost uočavanja neovlaštenog korišćenja vozila

ISTORIJA KRETANJA/STAJANJA

Generisanje izvještaja automatski – ušteda vremena

Provjera pređenih ruta, kilometraže, brzine vozila i prekoračenja brzine

Povećava se efikasnost i produktivnost zaposlenih

STATISTIKA

Olakšana analiza ključnih parametara npr. pređena kilometraža svih vozila u mjesecu

Podaci za aktivnosti vozila ili grupe vozila

Mogućnost poređenja različitih vozila i perioda posmatranja

SIGURNOST I BEZBJEDNOST

Smanjuje se rizična brza vožnja

Povećava sigurnost za zaposlene i vozila

Smanjuje mogućnost saobraćajnih nezgoda

PUTNI NALOZI

Brzo popunjavanje elektronskih formi putnih naloga

Kontrola izvršenja putnog naloga

Uočavanje odstupanja od planiranih putovanja

IZVRŠENJE PLANA MOJIH LOKACIJA

Olakšano planiranje i automatsko praćenje izvršenja plana posjeta lokacija od interesa (POI)

Utiče na povećanje efikasnost prodajnog osoblja u narednom periodu