Tehničke informacije

Auto In

Samoposlužna autopraonica Auto In  opremljena je sa sistemom za omekšavanje i demineralizaciju vode. To znači, da je voda koja se koristi u procesu pranja vozila u potpunosti omekšana -bez kamenca koji stvara nepotrebne naslage na laku vašega vozila a samim tim vaše vozilo vremenom gubi sjaj. Za ispiranje vozila koristi se destilovana voda dobijena putem osmozne membrane  koja ujedno pospješuje sušenje što znači da nema fleka na laku vozila, pa je samim tim brisanje vozila nepotrebno.

Na raspolaganju su vam sledeći programi pranja:

1.program  = omekšana topla voda 60*C, šampon za pranje vozila pod pritiskom

2.program  = omekšana topla voda 60*C, aktivna pjena u kombinaciji sa četkom za pranje

3.program  = destilovana voda i vrući vosak  (bez brisanja vozila)

4.program  = destilovana voda i visoki sjaj (bez brisanja vozila)

Prvi i drugi program služe za pranje, a treći i četvrti za ispiranje vozila. Hemija koja se koristi u procesu pranja je u potpunosti ekološki prihvatljiva i bio razgradiva,renomiranog belgijskog proizvođača Kenotek. Površina za pranje je izrađena od vodo nepropustnog fero betona sa slivnicima u taložnike , pa tako sva otpadna voda završava u separatoru otpadnih voda. Prilikom izgradnje primjenjeni su svi ekološko – tehnički standardi Europske unije.

Autopraonica je opremljena antifrost sistemom protiv smrzavanja vode, kao i podnim grijanjem površine za pranje.

Usisavanje vozila vrši se vakumskim usisivačem snage 2,5KW opremljenim turbinom i ciklonom.

Naša autopraonica opremljena je sa naplatnim automatima koji primaju kovanice u apoenima 0,5, 1,2,5 KM, žetonima, kao i magnetnim depozit ključevima koje možete nabaviti u Auto In Autoservisu.