Samoposlužna Autopraonica Operi auto za samo 1KM

Samoposlužna Autopraonica Operi auto za samo 1KM

Prva samoposlužna autopraonica AUTO IN u našem gradu. Vođeni idejom, da ponudimo uslugu kvalitetnog pranja vozila po cijeni već od jedne konvertibilne marke, investirano je u ovaj projekat.

 

Samoposlužna Autopraonica Operi auto za samo 1KM

Naime pranje vozila vrši se potpuno samostalno, primjenom trenutno najmodernijih standarda iz oblasti pranja vozila. Prilikom izgradnje autopraonice upotrijebljeno je  znanje iz ekologije te očuvanja životne sredine.

 

Raspolažemo sa četiri mjesta za pranje, kao i dva mjesta za usisavanje vozila, što znači da nema bespotrebnog čekanja. Na raspolaganju vam stoje četiri programa pranja.

Nalazimo se na staroj lokaciji pored AUTO IN autoservisa iza benzinske pumpe.Radno vrijeme autopraonice je od 05.00 do 24.00 časa.

Korištenjem naše autopraonice štedite svoj novac i vrijeme, jer kod nas nema bespotrebnog čekanja, kvalitet pranja je neuporedivo bolji, a cijenu pranja vašeg limenog ljubimca određujete sami birajući programe pranja koji vam stoje na raspolaganju.

Međunarodna istraživanja pokazuju da otprilike 60% vlasnika automobila sami peru svoje automobile.

Koristeći samoposlužnu autopraonicu korisnici mogu razviti svoj vlastiti sistem pranja. Svi programi su jednostavni za korištenje, laganim pritiskom na dugme : čišćenje izvana šamponom, ispiranje, topli vosak, sredstvo za sjaj i zadnje ali ne i manje važno unutrašnje čišćenje sa vakumskim usisivačem. Sve je dobro organizovano i prilagođeno potrebama i zahtjevima korisnika.U prilici smo da vam ponudimo četiri mjesta za pranje vozila i dva za unutrašnje čišćenje vozila, pa samim tim nema bespotrebnog čekanja, što je danas jedan od bitnijih razloga zašto koristiti naše usluge.

Dobrodošli u Auto In!

Comments for this post are closed.