Plati manje, dobij više

Plati manje, dobij više – Chip Tuning AutoIn Servis

 

Auto In Servis je pokrenuo akciju pod nazovom “Plati manje, dobij više“. Nakon chipovanja Vašeg ljubimca, ako dozvolite da ponesete našu reklamu na automobilu, ostvarujete popust od 25 % za usluge chipovaja, a Vaš ljubimac više snage. Plati manje, dobij više. Akcija traje od 15.07 do 31.08. 2018. Chipujte i novčanik a i ljubimca :).

Vaš Auto In.

Plati manje, dobij više - Chip Tuning AutoIn Servis

Chip tuning je najbrži, najjednostavniji, najsigurniji i naravno najjeftiniji postupak kojim možete vašem ljubimcu da podarite još dodatne snage. Zavisno od vrste motora (dizel, benzin, turbo dizel, turbo benzin) varira učinkovitost chip tuninga. Turbo motori (dizeli i benzinci) imaju najveći stepen poboljšanja performansi i on je otprilke 25% dok obični atmosferski motori imaju oko 10%.

Chiptuning – Prednosti 

Još od postanka automobilske industrije rađene su modifikacije na motoru. Čak i na modelu A. Henrija Forda, vozač je imao mogućnosti da kontroliše paljenje pomoću poluge na volanu. Cilj je bio da se poboljšaju performanse automobila podešavanjem vremena paljenja i što boljeg odnosa vazduha i goriva. Mnogo dana je prošlo i tehnologija izrade motora dramatično je poboljšana tokom posljednjih 20 godina. Sistemi elektronskog ubrizgavanja i elektronskog paljenja omogućili su postizanje zavidne snage iz malih motora o kojem su inženjeri mogli samo da sanjaju ranijih godina. Danas su svi motori upravljani pomoću računara ECU.

Comments for this post are closed.