Ugradnja autogasa Sekvent System 650 KM

Ugradnja autogasa Sekvent System 650 KM

Od 10.07 do 31.08. 2018 godine u Auto In Servisu traje Akcija ugradnje autogasa Sekvent Systema po cijeni od 650 KM. Iskoristite priliku za kvalitetnu instalaciju LPG Sytema u Vaš automobil.

 

Ugradnja autogasa Sekvent System 650 KM

 

Sekvencijalni sistemi su sistemi direktnog ubrizgavanja TNG u cilindre motora. Sistem se sastoji od ECU (Electronic Control Unit), atomajzera, velikog broja senzora i na kraju plinskih brizgaljki.
Sekvencijalni sistem koristi signale sa motora na kojem je ugrađen (broj obrtaja, temperatura, stanje izduvnih gasova, pritisak u usisnoj grani, vreme ubrizgavanja benzina i momenat ubrizgavanja za svaki cilindar posebno) i sopstvene parametre (temperatura gasa, temperatura rashladne tečnosti, pritisak gasa i količina TNG u rezervoaru). Sve ulazne parametre kalkuliše ECU u realnom vremenu i određuje količinu TNG koja će biti ubrizgana u svaki cilindar motora. Na taj način se postiže najoptimalnije moguće iskorišćenje snage motora u odnosu na potrošnju TNG.

Preduzeće Auto In Doo osnovano je 2002 godine. Osnovna djelatnost preduzeća je održavanje i servis vozila.

Činjenica je da je ispravan automobil, onaj automobil koji je redovno održavan kvalitetnim rezervnim dijelovima, i podmazivan kvalitetnim uljima i mazivima. Jedino takav automobil vam može dati puni osjećaj vožnje i neće vas iznevjeriti u saobraćaju.

 

 

Comments for this post are closed.